5 tips over waterfles bedrukken U kunt vandaag gebruiken

Bovenaan de drinkfles zit ook een karabijnhaak, waarmee de waterfles aan bijvoorbeeld een broeklusje bevestigd kan worden. De waterfles kan opgerold geraken als deze leeg is teneinde zo klein geoorloofd te bewaren.

Een Dopper is niet te vergelijken betreffende een thermosfles en bestaat uit 3 delen: een fles, ons beker en een dop. Door een losse onderdelen is de fles makkelijk ordelijk te maken. Ook in een vaatwasser (tot 65 graden).

Al deze varianten zijn perfect om in te zetten gedurende een sportevenement. Deel ze bijvoorbeeld uit bij een drinkpost aan de deelnemers betreffende de evenement. Ofwel geef ze straat met een klanten over de evenement en zorg een weinig verfrissing langs de lijn.

Daarnaast kan zijn daar de gelegenheid teneinde de zogenoemde vitamin shots te laten bedrukken. Deze shots zijn aangaande een bijzonder hoge kwaliteit en melden de ontvanger ons gezonde vitamineboost! Toepassing de populariteit van sterkte en vitamine shots om de beurs in de spotlight te posten!

Dikwijls oplopen personen ons herinneringslintje. Dus dit cadeau viel echt in een smaak en kan zijn verder alsnog nuttig. De bedrukking was iets kleiner vervolgens denk nou, doch wel goed aangaande capaciteit.

Laat de Dopper bedrukken en draag read more zo voor met projecten waarbij minderbedeelde personen verder de beschikking krijgen over drinkwater en sanitaire voorzieningen. De Dopper kunnen we volledig digitaal in full colour bedrukken.

Wij bestaan wél een en alang oor. Voor iedere client. Ofwel je nu vragen hebt aan druktechnieken ofwel ons mooie deal. Bel rustig. We helpen je reclame vervaardigen.

Geschenkdoosje op maat is afhankelijk over dit aantal. Betreffende die chocolade wordt het Quality for a Better Life programma gesteund. Hierbij worden boeren geholpen om hun cacao op ons duurzame methode te verbouwen en gelijktijdig hun gezinsleven te hernieuwen.

‘Vandaag besteld, morgen in huis’? Die vlieger zal jammer genoeg ook niet op. Hetgeen vervolgens immers? We tonen dit aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, opdat je precies weet indien je jouw bestelling kunt verwachten.

Bekijk op deze plaats een specificaties waar uw merknaam met moet voldoen. U ontvangt over ons nagenoeg iedere keer eerst een digitale drukproef ieder e-email. Voldoet uw logo ook niet met een richtlijnen voor aanleveren? No problem. We vervaardigen uw logo kosteloos na.

Schrijf jouw in voor een nieuwsbrief over Lavista Relatiegeschenken en zorg dat je iedere keer op de hoogte blijft aangaande een nieuwste gadgets en de leukste aanbiedingen.

Bedruk waterflessen met de merknaam, benaming of verschillende opdruk. Met eenvoudig kunststof flesje tot luxueus waterfles met peren infuser.

Een Dopper relatiegeschenk kan zijn ons betrouwbare investering. Indien jouw die milieuvriendelijke en duurzame flessen weggeeft, beseft jouw echt het jouw goede ogen gooit voor je klandizie. Denk onder andere met ons opwindend eindejaarsgeschenk. Ons Dopper is tevens perfect vanwege onderweg. Speel er op in. Zal ons van jouw zakelijke relaties op reis? Geef ons Dopper mee.

Wees op een hoogte over de laatste koopjes en weetjes! Schrijf jouw in voor de nieuwsbrief Deel en win €100 shoptegoed! - Bezoek actie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 tips over waterfles bedrukken U kunt vandaag gebruiken”

Leave a Reply

Gravatar